perjantai 1. toukokuuta 2015

Ensimmäinen työssäoppiminen :)

Tosiaan aloitin Salon Halikon JYSKissä 13.4 työssäoppimisen. Nämä pari mennyttä viikkoa on jo ollu mahtavia pientä flunssaa lukuunottamatta. Henkilökunta on ystävällistä ja rentoa porukkaa eikä tarvitse pelätä että kysyisi jotain tyhmää ja kaikken saa aina vastauksen.


No niin eli historiasta sen verran että Larsen avasi ensimmäisen JYSK myymälän 2.4.1979 Tanskan Aarhusissa, missä se edelleenkin sijaitsee ja vuonna 1984 hän avasi ensimmäisen myymälänsä maan rajojen ulkopuolelle naapurimaahan Saksaan. Silloin nimi oli JYSK Sengetøjslager (vuodevarasto). Vuonna 2001 nimi lyhennettiin kuitenkin muotoon JYSK.

Tällä hetkellä JYSK-konsernilla on yli 2200 myymälää seuraavissa 37 maassa eri puolilla maailmaa: Tanska, Norja, Ruotsi, Suomi, Puola, Tšekki, Unkari, Alankomaat, Slovakia, Saksa, Itävalta, Sveitsi, Islanti, Kanada, Grönlanti, Fär-saaret, Viro, Latvia, Liettua, Ukraina, Kosovo, Bulgaria, Kazakstan, Romania, Ranska, Isossa-Britannia, Slovenia, Makedonia, Kroatia, Italia, Espanja, Bosnia-Herzegovina, Kiina, Serbia, Armenia, Indonesia ja Montenegro.

Sana "JYSK" on aina tarkoituksellisesti sisällytetty yrityksen nimeen. Tanskan kielessä "JYSK" viittaa mihin tai kehen tahansa Jyllannin niemimaalla - kuten Lars Larseniin - ja se liitetään usein maltillisuuteen, perusteellisuuteen ja rehellisyyteen. Näihin kolmeen arvoon Larsen itsekin on aina samaistunut. JYSK edustaa luotettavuutta, ja edullinen tarjous on aina edullinen tarjous.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti